Koulutuspalvelut

 KOULUTUSPALVELUT
 
Tarjoan koulutusohjaajan palveluita arkitottele- vaisuuteen ja palveluskoira-lajeihin. Homekoiraohjaajakoulutuksen lisäksi olen käynyt toko- pk- ja peko-koulutusohjaajakurssit ja kilpaillut koirieni kanssa kyseisissä lajeissa sekä mejässä. Lokakuussa 2017 suoritin näyttötyöt eläintenhoitajan ammattitutkintoon, osaamisalana eläinten kouluttaja. Tittelinä nyt siis myös eläintenkouluttaja AT.  Eniten olen paneutunut pelastuskoirien kouluttamiseen (kolme koiraa häly-tasolla), mutta myös pk-kisoja on kierretty (Hessu JK2, Repe KVA JK3, HK3, EK3, PeRa A, PeHa, PeJä ja Törö BH 2xKVA JK3 ja HK3, EK2, PeRa A, PeHa, PeJä, Rölli ja Mökö BH)   Myös noutajien peruskoulutus on tullut tutuksi, ovathan koirani mukana myös lintumetsällä. Yli 20 vuoden ajan olen toiminut vetäjänä tottelevaisuusharjoituksissa sekä maastoharjoituksissa ja minulla on ollut ilo ja kunnia seurata lukuisten eri koirien kehittymistä ohjaajiensa kanssa. Nelijalkaiset ystävät ovatkin olleet ne tärkemmät opettajani. 
 
Kurssit, leirit tai yksityisopetus sopimuksen mukaan. 
 
Tarjolla olevista koulutuksista voi kysellä  mm   Riitta Pääkön facebook sivulla.
 
Arkitottelevaisuuskursseja pidän lähialueella yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa. Mm. Pyhäjärvellä ja Piippolassa on kesäisin pidetty tottista. 
 
 
  
 
Kysy myös yksityistunteja.
Yksityistunnilla pystymme parhaiten keskittymään juuri kyseisen koiran koulutukseen, mahdollisiin ongelmiin ja hakemaan niihin yksilökohtaisia ratkaisuja. Kun lähistöllä ei ole muita koiria, pystyy koulutettava parhaiten keskittymään itse asiaan. Tarpeen mukaan sitten lisäämme häiriötä koulutuksen edetessä.