Pääkön Homekoirat

Avaa

Homekoirapalveluiden hinnasto ja ohjeet

Pienet kohteet esim. rivitaloyksiö €260,00 | Omakotitalot alk. €310,00 | Isot kohteet sopimuksen mukaan

Lisäksi matkakustannukset 0,57 e/ km (matkat laskutetaan aina lähimmästä toimipisteestä)
Hinnat sis. alv. 24 %

OHJEET ENNEN TARKASTUSTA

Tilat pidetään ilmastoinnin puolesta normaalitilassa, ellei muuta sovita. Särkyvät esineet siirretään pois koiran ulottuvilta, esim. maljakot matalilta pöydiltä. Sähköjohdot sijoitetaan niin, ettei koira voi pudottaa televisiota, tietokonetta, lamppua tms. Myrkyllisten aineiden, kuten tuholaismyrkkyjen, käyttöä vältetään ennen tarkastusta. Lemmikkieläimet siirretään tarkastuksen ajaksi pois tarkastettavasta tilasta. Niiden ruoka siirretään myös mahdollisuuksien mukaan pois ulottuvilta. Koiralle vaaralliset aineet siirretään pois ulottuvilta.

Tarkastettavien seinien viereen tehdään tilaa, jotta koira mahtuu liikkumaan. Esim. sohva ja tuolit siirretään kauemmas seinästä. Kiinteistä kalusteita ei tarvitse siirtää ellei erityisesti halua niiden takana olevia rakenteita tutkittavan tarkasti.

Mikäli tiloissa on materiaalia, jossa mikrobikasvusto on todennäköistä, esim. biojäteastia, siirretään se tarkastuksen ajaksi pois ja tila tuuletetaan.

Tilaaja huolehtii, että hänellä on valtuudet teettää homekoiratutkimus kyseisessä kiinteistössä.

Rakennuksen pohjapiirustus on hyvä varata homekoiranohjaajan käyttöön. Riittää että siitä voi ottaa valokuvan.

Koiralle järjestetään työrauha. Koiran työskentelyä saa olla seuraamassa pari -kolme henkilöä, mutta suuri ihmisjoukko samassa tilassa vaikeuttaa niin koiran kuin ohjaajankin työskentelyä.

Yritykseni tietosuoja- ja rekisteriselosteen pääset lukemaan sivun alareunan linkistä.